Events

Våre events byr på nye kjennskap av likesinnede mennesker, og gir deg en mulighet til å være en del av flere spennende og minnerike arrangementer med kjøreglede i fokus. Se nedenfor på hva vi har å tilby deg.

Gøteborg drive-out

De siste årene har det blitt arrangert et stort "street-meet" i Sverige. Dette er et arrangement som har blitt et stort suksess, og mange av oss reiser gjerne veien til vårt naboland for å få med oss eventet til Xtreme Racing GBG. Vi håper at været er med oss og at sommer bilene begynner å rulle ut av vinterlagring.

Vi tilbyr kolonnekjøring til Gøteborg fra Oslo. Reisen starter fredag 17 Mars på ettermiddagen. Biltreffet i seg selv starter 18 mars kl 18:00. Etter innsjekking vil vi ta en felles middag og noe godt å drikke for å bli bedre kjent med alle påmeldte (her kan de som ønsker fortsette kvelden videre). Når treffet er over på lørdagen vil det bli fellesmiddag/kveldsmat. For de som synes kvelden fortsatt er ung så er det en fin mulighet til å utforske nattelivet og se hva Gøteborg har å tilby videre.

Vi håper å samle en god gjeng med likesinnede mennesker med premium/sportsbiler som ønsker å starte reisen fra Oslo sammen med oss. Booking av hotell bestiller man selv, vi anbefaler Gothia Towers. Her er det trygge parkeringsmuligheter på selve hotellet. 19 Mars er det felles kolonnekjøring tilbake til Oslo.

Meld deg på arrangementet og bli med på en fantastisk opplevelse!


Påmelding

Har du en premium/sportsbil og ønsker å være med på vår felles kolonnekjøring til Gøteborg?

* Fyll ut nødvendig informasjon i skjemaet og vi vil bekrefte din plass. Link til privat arrangement i Facebook blir sendt ut når din plass er bekreftet. Nærmere informasjon blir gitt ut i det private arrangementet. *
Takk! Din forespørsel har blitt mottatt. Du vil få SMS-bekreftelse og e-post når din plass er bekreftet!
Oops! Her gikk noe galt. Send oss gjerne e-post til post@bilforalle.no med informasjonen vi forespør, dersom påmelding skjemaet ikke fungerte.

Gøteborg - Drivers

Liste over deltagere med bekreftet plass til Gøteborg Drive-Out arrangementet 17-19 Mars.
Kun et fåtall plasser igjen før vi stenger listen, her lønner det seg å søke om deltagelse så raskt som mulig.
# Deltager 1 - C******* W*** // BMW M4 Competition
# Deltager 2 - E***** F******** // BMW M3
# Deltager 3 - A******* P******** // AUDI RS5
# Deltager 4 - H***** & D***** // AUDI RS7
# Deltager 5 - T***** T* P*** // Mercedes C63s
# Deltager 6 - A*** G**** // Audi RS3
# Deltager 7 - A**** H*** // Mercedes E63s
# Deltager 8 - E***** J******* // Porsche Taycan GTS