Om oss

Hos oss og våre leverandører jobber det svært dyktige mennesker med lang erfaring innenfor bilbransjen. Vi står på hvert eneste dag for å kunne tilby deg det aller beste og sørge for at du som kunde får en god opplevelse både når du selger bilen din, eller velger å kjøpe den hos oss.

Bil For Alle AS og Supero Performance AS holder til i samme bygg/lokale. Vi tilbyr verkstedtjenester gjennom Supero Performance AS. Bilsalg og andre tjenester betjener vi gjennom Bil For Alle AS.
15+ År med erfaring fra bilbransjen.
Bil For Alle AS er din helhetlige løsning innen bilbransjen. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert bilsalg, verkstedtjenester, og foliering. Vår dedikerte stab av erfarne fagfolk sørger for topp kvalitet og service i alle våre tjenester.

Med mange års bransjeerfaring er vi stolte av å levere det ypperste innen bilsalg, vedlikehold og estetiske oppgraderinger. Velg Bil For Alle for en omfattende og pålitelig bilopplevelse

Vi har tro på at positive kundeopplevelser er et resultat av god service og god veiledning.

Velkommen til en trygg handel hos Bil For Alle AS.
questionmark

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe som ikke står her?
Kontakt oss direkte via e-post: post@bilforalle.no

Er det noe tidsfrist for salg?

I utgangspunktet ikke, vi vurderer hver bil individuelt, noen biler av forskjellige grunner tar lenger tid å selge enn andre og en fast tid er nær umulig å sette. En vurdering vil bli gjort basert på annonsevisninger, respons fra potensielle kjøpere og vår erfaring med lignende objekter i samarbeid med deg som eier.

Bruk av bilen under salgsperioden?

Bilen kan du bruke som normalt under salgsperioden. Når vi har en potensiell kjøper vil vi avtale et tidspunkt for visning som passer alle parter.

Hva tar dere for å selge bilen via formidlingssalg?

Når vi har solgt bilen din tar vi en fast pris som vårt del av honoraret. Eventuelle tjenester som polering, frakt eller reparasjoner vil kunne avtales separat og kommer i tillegg. Vi vil alltid opplyse deg om hva som er best for bilen din og som øker sjansen din betraktelig til å kunne få bilen solgt fortere.

Kan jeg selge bilen på egenhånd samtidig som dere selger den?

Når vi har annonsert bilen din og skal selge ditt kjøretøy, er det kun vi som kan selge den.

Bestemmer dere salgssummen på bilen?

Sammen med deg blir vi enige om salgssummen på bilen din. Den vil bli lagt ut til en prisantydning vi mener markedet er villig til å gi for den. Denne prisen blir vi enig med deg som kunde før vi starter å annonsere bilen din. Vi har ikke signaturrett på transaksjonen, så den må godkjennes med din BankID, du vil alltid ha det siste ordet.

Hva skjer ved reklamasjon ved en bil solgt via formidlingssalg?

Bil for alle er kun en mellommann i dette avtaleforholdet og kan ikke holdes solidarisk ansvarlig med selger for eventuelle feil og mangler jf. forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsretten gir kjøper mulighet til å reklamere på skjulte feil og mangler. Det er veldig viktig å være ærlig og gi oss opplysninger om feil og mangler på din bil slik at kjøper er trygg på kjøpet og så det ikke blir noe reklamasjonssak i etterkant. Du kan lese mer om reklamasjonsrettighet her: https://www.forbrukerradet.no/forside/bil/kjop-og-salg-av-bil/misfornoyd-med-kjop/

Jeg har et lån på bilen?

Så lenge salgssummen er tilstrekkelig til å innfri lånet i sin helhet er ikke dette et problem. Når bilen selges vil du som eier få utbetalt det som er igjen etter innfrielse av lånet og vår provisjon, slik at våre kunder til enhver tid ikke skal være bekymret for å kjøpe en bil med heftelser.

Finner du ikke svar på det du ser etter? Send oss en e-post og vi vil besvare deg innen 24-timer.

Kontakt oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh and try again.