Bilpleie

Vi tar hånd om bilen din som om den var vår egen. Vår profesjonelle bilpleie inkluderer en imponerende keramisk lakkforsegling som ikke bare beskytter, men gir også en fantastisk glans som varer. La oss sørge for at din bil alltid ser ut som den nettopp kom fra showroomet.

Chipping og tuning

Vi er stolte av å tilby profesjonell tuning av biler. Vår ekspertise og lidenskap for kjøretøy gjør at vi kan optimere ytelsen og kjøreopplevelsen til din bil på en pålitelig og effektiv måte. Enten det er for mer kraft, bedre drivstoffeffektivitet eller en skreddersydd opplevelse, er vi her for å hjelpe deg med å låse opp ditt kjøretøys fulle potensiale.

Styling og foliering

Med noen enklere grep kan du fornye bilens utseende. Fordelene med en foliert bil er mange, du beskytter bilens lakk mot steinsprut, falming, rustangrep og lignende. Vi fører et bredt utvalg deler til styling av bil, og har et stort kontaktnettverk med gode avtaler som gjør at vi har muligheten til å skaffe akkurat de delene du er på leting etter. Vi tilrettelegger bilen slik du vil ha den.

Verksted

Vi er stolte av å være et premium verksted som forplikter seg til å levere kvalitet i hvert eneste aspekt av våre tjenester. Vår dedikasjon til håndverk og ekspertise gjenspeiler seg i alt vi gjør, fra service til reparasjoner. Velg oss for førsteklasses kvalitet og pålitelighet hver gang du trenger bilvedlikehold eller reparasjon.

Vi er stolte forhandlere av følgende merker

Kline Innovation Exhaust
QuickSilver Exhaust
CTS Turbo
BNC Nordic
Wagner Tuning

Bil For Alle AS og Supero Performance AS holder til i samme bygg/lokale. Vi tilbyr verkstedtjenester gjennom Supero Performance AS. Bilsalg betjener vi gjennom Bil For Alle AS.

Samarbeidspartnere

Send oss en uforpliktende forespørsel, så tar en av våre konsulenter kontakt.

Takk! Din forespørsel har blitt sendt. Et av våre konsulenter tar kontakt med deg fortløpende.
Oops! Noe gikk galt. Kontakt oss direkte på +47 40248360!