FORMIDLINGSSALG

Ønsker du å selge bilen?
Vi tar gjerne jobben!

Det skal være enkelt for deg å både kjøpe og selge bil. Vi hjelper deg gjennom prosessen og sørger for at dette oppleves sikkert og uten bekymringer. Med mange års erfaring kan vi hjelpe deg med et sømløst bilsalg. Vi tar oss av alt det praktiske, dette inkluderer salgsbilder tatt av en profesjonell fotograf, annonsering, visning, kundeoppfølging, papirarbeid og registrering. Vi har fordeler vi kan tilby kjøper som private selgere ikke har tilgang til, som garanti, forsikring og innbytte. I de fleste tilfeller kan dette være helt avgjørende for et salg.

* Vi selger kun nyere sport/premium biler med lav km.stand. *

Høy kompetanse, bred erfaring og et stort ønske om å hjelpe deg!

Levering

Vi avtaler en tid som passer for deg å levere bilen til oss. Vi gjennomfører en rask evaluering for å sikre at bilen passer inn i våre kriterier. Når vi har vurdert og akseptert bilen, signerer vi en formidlingssalgskontrakt.
Bilen stå trygt hos deg inntil vi finner den rette kjøperen. Når vi har en interessert kjøper klar, leverer du bare bilen tilbake oss.

Salg & Overtagelse

Vi annonserer bilen din via Finn.no og ulike salgskanaler. Vi svarer på alle henvendelser i salgsperioden og tar oss av eventuelle visninger. Ved et fullført salg, tar vi oss av hele prosessen med finansiering, kontrakter og overlevering. Benytt deg av vår kunnskap og opplev et tryggere salg av bilen din.
BIL FOR ALLE
FORMIDLINGSSALG
Få et pristilbud for formidlingssalg hos oss.
prislistekommisjonssalg
Best pris på markedet for bilen din
prislistekommisjonssalg
Salgsbilder tatt av profesjonell bilfotograf
prislistekommisjonssalg
Annonsering, visning og kundeoppfølging
prislistekommisjonssalg
Papirarbeid og registrering
prislistekommisjonssalg
Vi tar oss av hele prosessen
prislistekommisjonssalg
Trygt, effektivt og rask oppgjør

Hvorfor velge Bil For Alle?
Blant de beste bilannonsene

Det er viktig å få bilen til å fremstå så godt som mulig, med vår profesjonelle bilfotograf sørger vi for at bildene skiller seg ut fra både private- og andre bilforhandlere. Relevant informasjon og søkeord i annonsen er viktig å fremheve. Takket være vår ekspertise og behandling, tør vi påstå at vi har noen av de beste bilannonsene på finn.no. Ta gjerne en titt og bedøm selv.
Rask oppfølging og respons

Vi er fleksible når det gjelder å vise bil. Vi er tilgjengelig på tlf alle dager fra kl 10-19. Selv utover våre åpningstider er vi stort sett tilgjengelig når som helst. Det er viktig for oss å besvare raskt på mail og tlf til alle døgnets tider.
Godt omdømme

Siden oppstart har vi i Bil For Alle AS opparbeidet et godt omdømme og mange fornøyde kunder. Vi har tro på at positive kundeopplevelser er et resultat av god service og god veiledning. Se hva kundene våre mener om oss på Bil For Alle AS– Reviews

Selge bilen?

Takk! Din forespørsel har blitt sendt. Vi tar kontakt med deg fortløpende! Har du ikke hørt fra oss innen 24-timer vennligst ring oss på +4740248360.
Oops! Last inn nettleseren på nytt og prøv igjen.
Ring +4740248360 dersom din forespørsel ikke går gjennom.